Informatieavond voor leerlingen, ouders en basisschooldocenten

Tijdens de infoavonden op locatie Stadion van Het Hooghuis krijgen ouders en kinderen voorlichting over het aanbod van de school. Daarnaast ervaren de kinderen hoe het er aan toe gaat in de talentklas van hun keuze. Aansluitend wordt er voor geïnteresseerden aanvullende informatie gegeven over de aanmelding en organisatie rondom koersklassen.

 

Ouders krijgen een beeld van de mogelijkheden op onze school. Deze bijeenkomst voor ouders wordt in de gymzaal gehouden.

De kinderen worden bij binnenkomst in groepen ingedeeld. Ze starten in die groep met een uitleg over onze school. Daarna gaan de kinderen een ronde in de talentklas van hun keuze volgen.  Aan het einde van deze ronde kunnen de ouders ook even een kijkje nemen in de klassen. Om deze organisatie in goede banen te leiden vragen we je om dit formulier in te vullen, zodat we de leerlingen alvast in kunnen delen en lange wachttijden kunnen voorkomen.

Indien je pas op de avond zelf wilt aanmelden kan dat, maar de kans bestaat dan dat niet alle talentklassen beschikbaar zijn.

Wat houden de talentklassen in?

Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de verschillende talentklassen die wij aanbieden op Het Hooghuis locatie Stadion en omgelegen locaties.

De infoavonden beginnen om 19.00 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.
Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de school.

 

Aanmelden voor de infoavond

Stap 1 van 3
Graag invullen als: 06-12345678

Datum

12 november 2019

Tijd

19:00
Categorie