Proeflessen

Woensdag 11 december 2019
Donderdag 16 januari 2020
Maandag 10 februari 2020

Beste jongens en meisjes,

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de proeflessen op Het Hooghuis, locatie Stadion. Er worden meerdere keren dezelfde proeflessen gehouden. De lessen beginnen om 14.00 uur en stoppen rond 16.00 uur.

Je schrijft je in door dit formulier in te vullen. Bij de talentklas van je keuze hoort soms aparte kleding of iets wat je mee naar school moet brengen.  LET OP: Je maakt een keuze uit meerdere proeflessen. Meestal kun je bij de eerste keuze terecht. Heel soms word je ingedeeld bij je tweede keuze.

Welke talentklassen zijn er:

Sport
Voor kinderen de houden van sport en spel.

Theater
Voor kinderen die het leuk vinden om tijdens hun schooltijd extra aandacht te besteden aan toneel, zang en dans, het maken van muziek, of in de technische kant, licht en geluid van het theater.

Creativiteit
Ben je creatief? Deze klas kies je als je iets met ontwerpen, bedenken, fantaseren hebt en je graag met een gekozen materiaal originele ideeën wilt uitvoeren.

Natuur
Alles wat te maken heeft met de levende natuur, denk aan planten en dieren, maar ook met het milieu. Deze vraagstukken maken deel uit van de inhoud van de natuurklas.

Wetenschap & techniekklas
Van benzinemotoren tot een computer, van timmeren tot het maken van robots of virtual reallity. Maar ook het doen van onderzoek. Voor als je altijd dingen uit elkaar wilt gaan halen.

Mens & gezondheid
Voor wie geïnteresseerd is in het werken met mensen, op welk terrein dan ook, is deze klas heel geschikt. Denk aan kinderopvang, werken met ouderen, koken en make-up.

De jonge ondernemer
Ben je geïnteresseerd in kopen en verkopen, heb je een handelsgeest? Zie je mogelijkheden waar anderen problemen zien? Dan ben jij een mogelijke Jonge Ondernemer.

 

Succes met het maken van een keuze uit al deze leuke klassen!

Tot ziens!

 

Aanmeldformulier

Stap 1 van 2
Met dit formulier kun je je aanmelden voor de proeflessen op Het Hooghuis locatie Stadion. De lessen beginnen om 14:00 uur en stoppen om 16:00 uur. Je schrijft je in door dit formulier in te vullen en ontvangt uiterlijk één week voor de proeflessen een bevestiging van je keuze via e-mail. LET OP: Je maakt een keuze voor drie proeflessen. Meestal kun je bij de eerste en tweede keuze terecht. Heel soms word je ingedeeld bij je derde keuze. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met teamleider onderbouw Marcel Thomassen via telefoonnummer (0412) 224140
Email adres ouder(s)
Vul in als: 06-12345678
De volgende gegevens verzamelen wij alleen voor het registreren van je aanwezigheid en voor gebruik bij noodgevallen. Deze gegevens zullen we niet gebruiken voor commerciële doeleinden.

Datum

11 december 2019

Tijd

14:00 - 16:00
Categorie