Locatiedirecteur Jan van Vucht stopt na dit schooljaar en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging (zie brief hieronder)
Va
n Vucht volgde in 2016 Richard van Ommen op die bij de Talentencampus aan de slag ging als directeur.

 

Beste leerlingen en ouder(s), 

Graag wil ik u als ouder(s) en alle leerlingen informeren over een komende wijziging in de directie en een voor mij belangrijke stap. 

Ik heb besloten om met ingang van het nieuwe schooljaar mijn loopbaan een wending te geven. Ik stop als locatiedirecteur en ga in een andere richting verder. Na 12 jaren als docent gewerkt te hebben en na 19 jaren een leidinggevende functie te hebben bekleed, ben ik toe aan een nieuwe stap en wil ik mijn talenten, opgedane kennis en ervaringen op een andere manier gaan inzetten. 

Op onze school staan voor de leerlingen drie belangrijke vragen centraal: ” Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?” We laten je zien dat leren leuk en uitdagend is, een leven lang doorgaat en dat je met zelfvertrouwen veranderingen tegemoet moet treden. Dit alles geldt dus ook voor mij zelf.  

Een nieuwe stap is natuurlijk spannend, waarbij ik graag inspiratie put uit de quote “stap over de drempel en ervaar de ruimte”. Deze spreuk hanteer ik vaker, is te zien bij de hoofdingang van onze school en heeft voor mij veel betekenis in het werk dat ik doe en het leven dat ik leef. 

Het is ook een quote die bedoeld is om je te inspireren wanneer je gewoon naar school gaat, als bezoeker hier komt of wanneer je geslaagd bent en met dat belangrijke T-diploma de wijde wereld ingaat.

Natuurlijk wordt er binnen Het Hooghuis goede opvolging geregeld. Op dit moment loopt de werving voor de vacature en al snel na de meivakantie zal de nieuwe directeur worden voorgesteld. In de periode na de meivakantie tot aan de zomervakantie zal ik mijn taken gaan overdragen.

Ik ga ervan uit dat ik u als ouders en onze leerlingen op deze manier voldoende heb geïnformeerd en u zult snel weer van ons horen zodra we de naam van de nieuwe directeur bekend maken.

Met vriendelijke groet,

 Jan van Vucht, MSc

Locatiedirecteur