Passend onderwijs

Het kan zijn dat je extra begeleiding of ondersteuning nodig hebt. We vinden het belangrijk om je dit dan te bieden. We hebben op Stadion onder andere de trajectvoorziening. 

Trajectvoorziening 

Trajectvoorziening is een verzamelnaam voor alle extra begeleiding die we bieden aan leerlingen. Denk hierbij aan een time-out ruimte voor leerlingen die even rust nodig hebben, of extra begeleiding omdat je dyslexie hebt. De begeleiding in de trajectvoorziening is altijd maatwerk.  Wanneer jij, je ouders of docenten denken dat extra begeleiding je verder kan helpen, gaat dit altijd via de mentor.  

Koersklas 

Sommige leerlingen hebben meer ondersteuning nodig dan dat onze trajectvoorziening kan bieden. Voor die leerlingen kan het goed zijn om in een koersklas onderwijs te volgen. In leerjaar 1 hebben we één koersklas op Stadion. Een koersklas is een klas met onder andere minder leerlingen, zodat er meer persoonlijke aandacht is. Uiteraard volg je hier wel hetzelfde programma passend op vmbo-T niveau. Wanneer je meer informatie wilt over deze koersklas, kun je contact opnemen met de koersklascoördinator mevrouw Y. Tesink (y.tesink@hethooghuis.nl)