Je eigen laptop (Bring Your Own Device)

We hebben verschillende computerlokalen, maar werken vanaf volgend jaar met een eigen device/laptop in leerjaar 1. Deze aanpak noemen wij ‘Bring Your Own Device’ (BYOD).

We willen je namelijk goed voorbereiden op de toekomst en daarbij zijn de moderne technieken en leermiddelen nodig. Binnen Het Hooghuis bieden wij ouders de mogelijkheid om een laptop te kopen of te huren. Daardoor is de prijs gunstiger of hoef je het aankoopbedrag niet ineens te betalen.

Je huurt dan de laptop en na 4 jaar is deze helemaal afbetaald en blijft de laptop van jou. We bieden goede technische ondersteuning en bij problemen kunnen we je snel helpen. De huurkosten variëren tussen ongeveer € 10,- en € 16,- per maand, afhankelijk van de laptop die je kiest. Omdat we het gebruik van laptops belangrijk vinden en ouders tegemoet te komen in deze extra kosten betalen we € 25,- per jaar terug. Meer informatie over de aanschaf en het gebruik van de laptops is te verkrijgen bij de directie of bij onze docent Nick Timmerman.